Potrójnie Czekoladowe Batoniki Wiśniowe

Potrójnie Czekoladowe Batoniki Wiśniowe
Potrójna czekolada Cherry batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, ciasto czekoladowe krówki mix, bita polewa czekoladowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Potrójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe, Potrójne Czekoladowe Ciasteczka Wiśniowe, oraz Potrójne Ciasteczka Czekoladowo-Wiśniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar i mąka 15x10x1-cal lub 13x9-cal patelni, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, delikatnie wymieszać suche ciasto wymieszać, ciasto nadzienie, jajka i chipsy czekoladowe z gumową łopatką; rozbić wszelkie nierozpuszczone ciasto wymieszać przez naciśnięcie łopatką. Ostrożnie rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec 15x10x1-calowy patelni 23 do 27 minut, 13x9-calowy patelni 29 do 34 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Mróz z lukrem. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 48 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn