Potrójne Ciasteczka Czekoladowe Brownie
Przepis potrójne ciasteczka czekoladowe Brownie może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 16 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, sól, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Cookie Madness ma 75 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasteczka Brownie Z Potrójną Czekoladą, Potrójne Ciasteczka Czekoladowe Brownie, oraz Ciasteczka Brownie Z Potrójną Czekoladą.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej misce do miksowania w kuchence mikrofalowej.
Do gorącego masła dodaj czekoladę i dobrze wymieszaj. Kuchenka mikrofalowa przez kolejne 30 sekund i mieszać, aż czekolada topi się i gładka.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez około 5 minut.Ubić cukier do roztopionej mieszaniny czekolady. Z mikserem elektrycznym na średnim, ubić jajka jeden po drugim.
Dodaj wanilię, zwiększ prędkość miksera do wysokiej I beat przez około półtorej minuty. Ciasto będzie puchnąć i pojawiają się jaśniejsze w Kolorze.
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w osobnej misce. Ręcznie mieszać go do ciasta, aż zostanie włączony. Wymieszać około ¾ szklanki chipsów czekoladowych (można użyć mniej, jeśli chcesz). Schłodzić ciasto przez godzinę lub dłużej, aż będzie wystarczająco mocne, aby uformować się w dość solidne kopce.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Arkusze linii z pergaminem. Zbierz duże kopce wielkości dwóch łyżek stołowych i ułóż je na arkuszach ciastek w odległości kilku centymetrów od siebie.
Piec jeden arkusz na raz przez 8-10 minut. Ciasteczka powinny nadal być trochę błyszczące, gdy je wyjmiesz, ale upieczone. Moje zajęło 10 minut.
Ostudzić na arkuszach ciasteczek na kilka minut, a następnie przenieść do chłodzenia racks.To zrobić lukier, roztopić kawałki czekolady i masła razem w kuchence mikrofalowej lub w metalowej misce ustawionej na gorącej wodzie.
Skropić czekoladę na ciastkach lub jeśli jest zbyt gęsta, aby mżeć, przenieść ją do torby zamrażarki, odciąć róg i wycisnąć na ciastkach.