Potato-crusted łosoś z sałatką rukolą przepis
Przepis na sałatkę z rukolą ziemniaczaną jest pescatarian przepis z 30 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, oliwę z oliwek, filet z łososia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Rukolą, Wędzonym Łososiem I Sałatką Z Awokado, Placki ziemniaczane z rukolą, wędzonym łososiem i sałatką z awokado, oraz Łosoś z ziemniaków z sałatką ziołową.
Instrukcje
Łososia doprawiamy łyżeczką soli i łyżeczką pepper.In płytkie miski, wrzucić ziemniaki z mąką.
Posyp je łososiem i delikatnie naciśnij, aby pomóc im przylegać.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać łososia, strona ziemniaczana w dół, i gotować, aż ziemniaki są złociste, 3 do 4 protokół.Ostrożnie przerzucić łososia i gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, 2 do 3 protokół więcej.W międzyczasie, w małej misce, ubij razem kwaśną śmietanę, ocet, chrzan, i łyżeczkę soli i pieprzu.Rukolę i rzodkiewkę podzielić między talerze, skropić dressingiem i podawać z łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.