Poszatkowane zawijasy wieprzowe z surówką cytrynową
Rozdrobnione zawijasy wieprzowe z cytrynową surówką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka goździka czosnku, sos chili, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Poszatkowane chusty wieprzowe po azjatycku, Chrupki schabowe z surówką z surówki, oraz Surówka Z Warzyw Rozdrobnionych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i czosnek ugotować na oleju w 3-do 4-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 8 protokół. Wymieszać z pozostałych składników z wyjątkiem wieprzowiny, lavash, i coleslaw i dusić, pokryte, 10 minut.
Dodać wieprzowinę i dusić, przykryte, obracając od czasu do czasu, do miękkości, o 45 protokół.
Przełożyć wieprzowinę szczypcami na deskę do krojenia. Przecier płyn do gotowania w blenderze do uzyskania gładkości (zachowaj ostrożność podczas mieszania gorących płynów) i wróć do garnka. Gdy wieprzowina jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, rozdrobnić wzdłuż palcami lub 2 widelcami i dodać do sosu. Dusić, mieszając, aż wieprzowina jest podgrzewana.
Podziel rozdrobnioną wieprzowinę na kawałki lavash i top z odrobiną coleslaw, a następnie owinąć wokół lavash tworząc stożek.
Rozdrobnioną wieprzowinę w sosie można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Podgrzać przed użyciem.
Każda porcja (w tym coleslaw) zawiera około 339 kalorii i 8 gramów tłuszczu.