Posiekana Sałatka z buraków, fasoli, koziego sera i orzechów laskowych
Posiekana Sałatka z buraków, fasoli, koziego sera i orzechów laskowych to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Mieszanka obranych orzechów laskowych, woda, warzywa sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z brukselki i Farro z orzechami laskowymi i kozim serem, Sałatka z rukoli z burakami i kozim serem, oraz Sałatka szpinakowa z kozim serem i burakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Buraki umieścić w małym naczyniu do pieczenia z 1/4 szklanki wody. Przykryj folią i piecz buraki przez 45 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Lekko ostudzić, następnie obrać i drobno pokroić w kostkę.
4
W międzyczasie rozłóż orzechy laskowe na talerzu ciasta i opiekaj je przez około 10 minut, aż będą złote.