Posiekana Sałatka Rzymska
Posiekana Sałatka Rzymska może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, Rzym, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Posiekana Sałatka Rzymska, Posiekana Sałatka Rzymska z serem pleśniowym, oraz Grillowana Sałatka Radicchio I Romaine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 3 łyżki wody, musztardę Dijon i sok z cytryny z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Połączyć 1 opakowanie umyte romaine z garścią każdy rozdrobnione marchew, posiekany ogórek, i pokrojone w kostkę czerwoną cebulę; wrzucić z dressingiem.