Portugalski słodki chleb II
Portugalski słodki chleb II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mleko, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Portugalski słodki chleb II, Portugalski Słodki Chleb, oraz Portugalski Słodki Chleb.
Instrukcje
Składniki umieścić na patelni do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie biały chleb. Zaczynaj.
Aby upiec chleb w piekarniku: wybierz cykl ciasta. Po zakończeniu cyklu uformuj ciasto i umieść na natłuszczonej patelni z bochenkiem. Pozostawić do wzrostu w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 45 minut.