Portugalska zupa Chourico i jarmuż
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Portugalska zupa Chourico i jarmuż może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 645 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz garbanzos, oliwę z oliwek, liście laurowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 100%. Gulasz Po Portugalsku Chourico, Kiełbasa portugalska Frittata / Tortilha de Chouriço, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w głębokim garnku na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki i cebulę, przykryj i gotuj 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj czosnek, liście laurowe i jarmuż do garnka. Przykryć garnek i więdną zieleninę 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać fasolę, pomidory, chourico i bulion do garnka i doprowadzić zupę do pełnego wrzenia. Zmniejszyć ogień z powrotem do medium i gotować 5 do 10 minut dłużej lub aż ziemniaki będą miękkie.
Podawać zupę z kawałkami chrupiącego chleba i masła.
Uwaga Cooka: jeśli jesteś w języku mistycznym, poproś o cherise (wymowę fonetyczną), jeśli chcesz spróbować chourico.