Portobellos Panierowany Parmezanem
Parmezan-panierowany Portobellos wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 78 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka łyżeczki bazylii, parmezanu, czapek z grzybami portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wieprzowina Panierowana Parmezanem, Parmezan Panierowany Kalafior, oraz Tilapia Panierowana Parmezanem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Pieczarki i mąkę umieścić w plastikowej torbie; zamknąć i delikatnie wstrząsnąć, aby pokryć.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Grzyby zanurzyć w mieszaninie jaj.
Umieść grzyby cap-side w dół na patelni; saute 2 minuty na stronie lub do złotego koloru.
Sok z cytryny posypać równomiernie grzybami.
Usuń grzyby z patelni i umieść na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 10 minut lub aż grzyby będą miękkie.