Portobello Pieczarki faszerowane francuską zupą cebulową
Portobello pieczarki Nadziewane francuską zupą cebulową może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz liście tymianku, ser gruyère, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Francuska Zupa Cebulowa Faszerowane Pieczarki, Francuska Zupa Cebulowa Faszerowane Pieczarki, oraz Francuska zupa cebulowa Au Gratin Nadziewane klopsiki na # SundaySupper z @ GalloFamily.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak w górnej trzeciej części.2 łyżki masła rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i tymianek, obficie doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając rzadko i dostosowując ogień w razie potrzeby, aż złoty kolor będzie brązowy, o 35 protokół. W międzyczasie piecz grzyby i tostuj chleb.Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia. Grzyby oczyścić i usunąć łodygi (nie ma potrzeby skrobania skrzeli).
Obie strony pieczarek posmarować olejem i obficie doprawić solą i pieprzem. Ułóż Portobellos cap-side down na stojaku.Pieczarki pieczemy przez 8 minut. Flip i pieczeń, aż po prostu ustąpić po przekłuciu nożem, ale nadal trzymać swój kształt, o 8 protokół więcej. Odstawić blachę do pieczenia, aby nadmiar płynu spłynął z grzybów.
Pozostałą łyżkę masła umieścić w średniej misce mikrofalowej i podgrzać do rozpuszczenia (ewentualnie roztopić w małym rondlu na małym ogniu).
Chleb pokroić w 1/2 cala kostki, dodać je do miski, doprawić solą i pieprzem, i wrzucić do połączenia.
Przełożyć kostki na drugą blachę do pieczenia i rozprowadzić w równomiernej warstwie (zachować miskę—nie trzeba jej myć).
Piec do tosty i złoty kolor, mieszając w połowie, o 10 minut w sumie.
Chleb tostowy przekładamy do zarezerwowanej miski i odstawiamy na bok (rezerwujemy blachę do pieczenia—nie trzeba jej myć). Włączyć piekarnik do pieczenia.Gdy cebula jest gotowa, dodać sherry i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż całkowicie odparuje, o 1 do 2 protokół.
Wyjąć z ognia, posmakować i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Umieść grzyby cap-side w dół na zarezerwowanej blasze do pieczenia. Cebulę podzielić na grzyby. Chleb tostowy podzielić na cebulę i rękami delikatnie wcisnąć chleb w równą warstwę.
Pieczarki posypać równomiernie serem.Broil aż do ogrzania i ser topi się i zaczyna brązowieć w miejscach, o 2 protokół.