Portabella burgery grzybowe z majonezem z czerwonej papryki
Przepis Portabella Mushroom Burgers z majonezem z czerwonej papryki jest gotowy w około 2 godziny i 40 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bułek hamburgerowych, czapki z grzybów portobello, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Portabella Mushroom Burgers, Pieczarkowe hamburgery Kasha z majonezem Chipotle, oraz Hamburgery z indyka-pieczarki z cebulką-majonez cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby w dużej plastikowej torebce, dodaj sos sojowy, ocet balsamiczny i czosnek. Uszczelnić worek i wstrząsnąć, aby połączyć składniki; marynować grzyby w temperaturze pokojowej przez 2 do 3 godzin, od czasu do czasu obracając worek.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść czerwoną paprykę na ruszcie i grilluj, aż skóra będzie pęcherze i zwęglona, często obracając, około 10 minut.
Przełożyć pieprz do miski i przykryć folią; ostudzić pieprz. Gdy pieprz jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, usunąć i wyrzucić skórę, łodygi i nasiona pieprzu i posiekać.
Wymieszaj pieprz z majonezem w misce i wymieszaj z pieprzem cayenne. Majonez z czerwonej papryki schłodzić do czasu podania.
Grilluj marynowane czapki grzybowe, aż zbrązowieją i będą soczyste, około 6 minut na stronę.
Podajemy pieczarki na bułkach, posypane majonezem z czerwonej papryki.