Pork Satay

Pork Satay
Pork Satay wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 99g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka bez kości tłuszczu przycięte Tyłek wieprzowe, mocno brązowy cukier, olej roślinny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pork Satay, Pork Satay, oraz Pork satay.

Instrukcje

1
W plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym wymieszaj szalotkę, sos rybny, brązowy cukier i pieprz. Wypłucz wieprzowy Tyłek. Opłucz wieprzowinę. Pokroić w cienkie paski (1/8 cala. grube; jeśli wieprzowina jest trudna do pokrojenia cienko, zamrozić tylko do jędrności, 20 do 30 minut) i dodać do worka. Uszczelnij worek, obróć się, aby pokryć mięso i schłodzić przez 1 godzinę. Nawlecz paski wieprzowe płasko na drewniane szaszłyki (Wytnij tępe końce szaszłyków, jeśli to konieczne, aby zmieścić się w patelni). Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Sos RybnySos Rybny
Boston ButtBoston Butt
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ustaw 10-do 12-calową patelnię grillową na dużym ogniu. Gdy jest gorąco, lekko posmaruj olejem roślinnym. Pracując partiami, ułóż szaszłyki wieprzowe płasko na patelni(nie tłocz się). Gotować, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron i nie różowy w środku (wyciąć do testu), 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełóż szaszłyki na talerz lub małe talerze i podawaj z tajską sałatką Pummelo na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomeloPomelo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn