Pork Bolognese Pappardelle

Pork Bolognese Pappardelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pork Bolognese Pappardelle spróbować. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Pappardelle Z Sosem Bolońskim, Pappardelle alla Bolognese, oraz Pappardelle Bolognese Con Verdure.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej z pestek winogron do ogrzania. Następnie dodać mieloną wieprzowinę, gotowanie aż rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W drugiej patelni na średnim ogniu, dodać wino, czosnek i cebula, mieszając w całym gotowaniu, aż półprzezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać gotowaną wieprzowinę, pomidory i paprykę, a następnie wymieszać z bazylią i tymiankiem. Doprowadzić mieszaninę do powolnej rolki, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Dodać krem i zakończyć na 5 minut. Wykończyć solą i pieprzem do pożądanego smaku. Wrzucić bolognese z gotowanym pappardelle i podawać. (Okres ważności: 5 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane PappardelleGotowane Pappardelle
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
BologneseBolognese
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn