Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pork Bolognese Pappardelle spróbować. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Pappardelle Z Sosem Bolońskim, Pappardelle alla Bolognese, oraz Pappardelle Bolognese Con Verdure.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej z pestek winogron do ogrzania. Następnie dodać mieloną wieprzowinę, gotowanie aż rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Wieprzowina Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Usuń mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W drugiej patelni na średnim ogniu, dodać wino, czosnek i cebula, mieszając w całym gotowaniu, aż półprzezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać gotowaną wieprzowinę, pomidory i paprykę, a następnie wymieszać z bazylią i tymiankiem. Doprowadzić mieszaninę do powolnej rolki, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Dodać krem i zakończyć na 5 minut. Wykończyć solą i pieprzem do pożądanego smaku. Wrzucić bolognese z gotowanym pappardelle i podawać. (Okres ważności: 5 dni.)