Pork Bolognese Pappardelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pork Bolognese Pappardelle spróbować. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Pappardelle Z Sosem Bolońskim, Pappardelle alla Bolognese, oraz Pappardelle Bolognese Con Verdure.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej z pestek winogron do ogrzania. Następnie dodać mieloną wieprzowinę, gotowanie aż rumiane, 7 do 8 protokół.
W drugiej patelni na średnim ogniu, dodać wino, czosnek i cebula, mieszając w całym gotowaniu, aż półprzezroczyste, o 10 protokół.
Dodać gotowaną wieprzowinę, pomidory i paprykę, a następnie wymieszać z bazylią i tymiankiem. Doprowadzić mieszaninę do powolnej rolki, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez 15 minut.
Dodać krem i zakończyć na 5 minut. Wykończyć solą i pieprzem do pożądanego smaku. Wrzucić bolognese z gotowanym pappardelle i podawać. (Okres ważności: 5 dni.)