Por, Kukurydza I Chard Flatbread Z Kozim Serem
Por, kukurydza i Chard Flatbread z kozim serem jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Smitten Kitchen ma 313 fanów. Jeśli masz dziennik koziego sera, masło, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szwajcarska tarta z Chardą, porem i kozim serem, Grillowany placek kukurydziany i jagodowy z bitym kozim serem i bazylią Vinaigrette, oraz Placek rozmarynowy z kozim serem dla podobnych receptur.