Popcorn z białej czekolady i jajami rudzika
Przepis na popcorn z białą czekoladą i jajami rudzika zaspokoi Twój amerykański apetyt w około 45 minut. Za 43 centy za porcję otrzymasz przystawkę dla 32 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 123 kalorie. Udaj się do sklepu i kup słodowane mleko w proszku, prażoną kukurydzę, słodowe kulki mleczne i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżeczkowy wynoszący 18%. Podobne przepisy obejmują ciasteczka Robin Egg z kawałkami klonowej czekolady, dip sernikowy ze słodowymi jajami Robina i ciasteczka budyniowe czekoladowe z jajkami Mini Robin.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłóż woskowanym papierem.
W dużej misce wymieszaj popcorn, płatki kukurydziane i kulki ze słodowanego mleka.
Umieść białą czekoladę w misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej do całkowitego rozpuszczenia białej czekolady, mieszając co 1 minutę. Wymieszaj słodowe mleko w proszku i tłuszcz z roztopioną białą czekoladą, aż masa będzie gładka.
Wlać mieszaninę białej czekolady na mieszankę popcornu; wrzucić, aby równomiernie się pokrył.
Rozłóż mieszaninę popcornu na przygotowanej blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce do stwardnienia, około 30 minut. Rozdzielić i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to moje najlepsze typy w przypadku Popcornu. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.