Pond Pops
Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, wodę, żelki rybne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kaczka w stawie babeczki, Nad Stawem Mostek Wołowy, oraz Jordan Pond Popovers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 12 patyczków do lizaków, termometr do cukierków
Oderwij dwie długości pergaminu, każda o długości około 2 stóp i umieść na płaskiej powierzchni odpornej na ciepło. Lekko pokryć olejem roślinnym i wyłożyć 6 patyczków lizaka na arkusz.
Do rondla włożyć cukier, syrop kukurydziany, wodę i sól i umieścić na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina osiągnie 300 stopni F (etap twardego pęknięcia) na termometrze cukierkowym. Wymieszać ekstrakt i barwnik spożywczy i przenieść do miarki Pyrex.
Niech mieszanina cukierków ostygnie przez 2 minuty.
Wlać mieszankę powoli na patyczki, tworząc 3-calowe kółko. Odczekaj 45 sekund po nalaniu, a następnie umieść gumowego robaka na końcu kija tak, jakby to był robak na wędce i wciśnij 3 ryby do cukierka wokół robaka.
Pozostaw do ostygnięcia, aż stwardnieje, około 15 minut, przed wyjęciem z pergaminu.