Need a bezglutenowy i wegański napój? Szampański Poncz może być super przepis do wypróbowania. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pępek pomarańczy, sok z limonki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Poncz Szampański, Poncz Szampański, oraz Poncz Szampański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu zagotować cukier i wodę, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie przenieść do miski i całkowicie ostudzić syrop (lub szybko schłodzić, ustawiając miskę w łaźni lodowej i od czasu do czasu mieszając, aż wystygnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Syrop
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
2
W dużym dzbanku wymieszaj soki, wino, koniak, miętę, owoce i schłodzony syrop. Schłodzić, pod przykryciem, do ostygnięcia, około 1 godziny. Wymieszać z szampanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szampan
Koniak
Owoce
Syrop
Mięta
Wino
1
* Syrop można schłodzić do 1 tygodnia.* Poncz, bez szampana, może być wykonany 3 godziny wcześniej i schłodzony, pokryty.