Poncz Barbados
Barbados Punch może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka limonki, captain morgan original przyprawiony rum, ananas, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Barbados Koktajl, Chleb Barbadosu, oraz Snapper Barbados.
Instrukcje
Dodaj Captain Morgan Original Spiced Rum, triple sec, sok z limonki i sok ananasowy w blenderze z kruszonym lodem.Zmiksować na gładką masę i przelać do szklanki.
Dekoruj plastrem limonki i plastrem ananasa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."