Pomysły w budyniu czekoladowym Food
Pomysły w żywności budyń czekoladowy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól morską, mleko, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pomysły na Lunch z powrotem do szkoły i szybki budyń czekoladowy (bezmleczny, Paleo, bez ziarna), Pomysły na makaron z serem Food, oraz Red Velvet Sheet Cake {I Inne Pomysły Na Walentynki!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka, mąkę z tapioki i cukier umieścić w blenderze i zmiksować na małej prędkości, aż utworzą jasną pastę.
Śmietanę, mleko, sól i wanilię połączyć w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie usunąć ją z ognia. Włącz blender zawierający mieszankę jajek i tapioki z powrotem na niskim poziomie. Szybko i ostrożnie wlej gorącą mieszaninę mleka do blendera i zwiększ prędkość do średniej. Ciepło ugotuje żółtka i pozwoli tapioce zagęścić się do konsystencji gęstego majonezu.
Po uruchomieniu blendera dodawaj czekoladę etapami, aby była emulgowana do budyniu. Po dodaniu całej czekolady, przecedzamy ją do miski do serwowania (lub sześciu pojedynczych misek) i pozostawiamy do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przed przeniesieniem do lodówki w celu całkowitego ostygnięcia.