Pompano marynowane z trawy cytrynowej z sosem zanurzeniowym
Marynowane z trawy cytrynowej Pompano z sosem zanurzeniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka szalotki-białka, pieprz, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki wieprzowe z trawy cytrynowej z wietnamskim sosem do maczania, Paszteciki Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej Z Wietnamskim Sosem Do Maczania, oraz Trawa cytrynowa - Kurczak z kolendrą w sosie miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj sok z limonki z sosem rybnym, chiles i cukrem, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
1 Truskawka Bez łuski
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W mini procesorze przecier czosnek, białka scallion, trawa cytrynowa, łodygi kolendry, cukier, sok z limonki, sól i pieprz do pasty. Przetrzyj pastę po całym pompano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Eliksir G
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Umieścić rybę na talerzu, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Zeskrobać marynatę z ryby. W dużej, nieprzywierającej patelni rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj rybę, skórkę w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż skóra będzie chrupiąca, o 3 protokół. Włącz filety, obniżyć ciepło do umiarkowanego i gotować, aż tylko nieprzezroczyste w całym, o 2 minuty dłużej; przenieść do płyt, strona skóry do góry, i udekorować zieleni scallion i gałązki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki