Pomidory Śliwkowe Pieczone W Piekarniku
Pieczone w piecu pomidory śliwkowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Bruschetta z rozmarynem, pieczone pomidory śliwkowe, Ricottan i Prosciutto, Pomidory Pieczone W Piekarniku, oraz Pomidory pieczone w piecu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Usuń nasiona i soki z połówek pomidorów. Ułóż połówki pomidorów, pokrój bok do góry, na przygotowanym arkuszu; posyp lekko solą i pieprzem, a następnie skrop oliwą. Pieczone pomidory, aż lekko zwęglone i miękkie, o 50 protokół. Ochłodzić całkowicie na prześcieradle. Łyżka pożądane wypełnienie do każdego.