Pomidory Wolno Pieczone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj powolnie pieczonych pomidorów. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rozmarynu, oliwy z oliwek, oliwek niçoise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pomidory Wolno Pieczone, Pomidory Wolno Pieczone, oraz Wolno Pieczone Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym przetwórz bazylią, oliwą z oliwek, oliwkami i rozmarynem na pastę.
Ułóż plastry pomidora na dużej, obramowanej blasze do pieczenia i dopraw solą i pieprzem.
Na każdym kawałku pomidora rozprowadzić około 1 łyżeczki tapenady.
Piec przez 1 1/2 godziny, aż pomidory będą bardzo miękkie.
Podawać na gorąco lub na ciepło.