Pomidory Pieczone W Miodzie
Pomidory pieczone w miodzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, sól, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 23%. Spróbuj Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), Pieczone pomidory z pomidorami pełnoziarnistymi i tymiankiem, oraz Kurczak z pomidorami i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Dojrzałe plastry pomidora w jednej warstwie w lekko nasmarowanej folią aluminiową wyłożonej 15-x 10-calową patelnią jellyroll.
Mżawka z miodem, rozlewanie miodu w zagłębieniach.
Chleb przetwarzać w maszynce lub blenderze, aż drobno posiekane.
Wymieszać razem bułkę tartą i 3 kolejne składniki; posypać równomiernie plasterkami pomidora. Kropka z masłem.
Piec w 350 przez 30 minut lub aż skórki pomidorów zaczną się marszczyć.
Broil 5 cali od ciepła 5 minut lub aż szczyty są złote.