Pomidory Nadziewane Ziołami
Pomidory nadziewane ziołami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą, oliwę z oliwek, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidory Nadziewane Ziołami, Pomidory Nadziewane Ziołami, oraz Ziołowy Kuskus Nadziewane Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Pomidory pokroić na pół i łyżkę miąższu. Włożyć mięso na sito ustawione nad miską i nacisnąć, aby uwolnić soki; rezerwy. Doprawić wnętrze pomidorów solą i pieprzem; odwrócić na blasze wyłożonej ręcznikiem kuchennym.
Masło rozpuścić z 2 łyżkami. olej na patelni na małym ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 5 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, ziołami i parmezanem. Wymieszać 1/4 szklanki soku pomidorowego, następnie jajko.
Pomidory nadziewać mieszanką bułki tartej. Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Pomidory umieścić w naczyniu w jednej warstwie.
Mżawka z 2 łyżkami. olej.
Piec 30 minut, aż polewa jest rumiane i chrupiące.