Pomidory Nadziewane Tuńczykiem

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Pomidory nadziewane tuńczykiem mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, skórkę z cytryny, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu majonezu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory Nadziewane Tuńczykiem, oraz Pomidory Faszerowane Tuńczykiem.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów.
Zaczynając od góry pomidora, częściowo pokrój każdy pomidor na kliny, uważając, aby nie przeciąć aż do dołu pomidora.
Pomidory napełnij mieszaniną tuńczyka.