Pomidory Faszerowane Pieczarkami
Pomidory nadziewane grzybami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, masło, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło Nadziewane Pomidory, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Faszerowane pieczarki z Hollandaise i 5 Super faszerowane pieczarki s.
Instrukcje
Pokrój pomidory na pół; wyjmij miąższ i wyrzuć miąższ, pozostawiając cienką skorupę.
Posyp lekko solą; Odwróć na papierowych ręcznikach, aby odcedzić przez 15 minut.
Na dużej patelni, podsmażyć grzyby na maśle, aż większość płynu odparuje, o 5 protokół.
Posypać mąką, wymieszać ze śmietaną. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, natką pietruszki i 1/3 szklanki sera. Łyżka do kubków pomidorowych; posypać pozostałym serem.
Miejsce w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera.