Pomidorowa Zupa Jęczmienna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pomidorowej zupy jęczmiennej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 123 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz czosnek, olej roślinny, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 119 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Zupa Pomidorowo-Jęczmienna, Zupa Pomidorowa Z Indyka Jęczmiennego, oraz Zupa pomidorowa, wołowa i jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć cebulę, seler, marchew, czosnek i olej i saute przez 5 do 10 minut, lub aż wszystkie warzywa są prawie miękkie.
Następnie dodaj wodę, świeże pomidory, pomidory z puszki, bulion z kurczaka, jęczmień i zmielony czarny pieprz.
Dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 35 do 40 minut, lub aż jęczmień będzie miękki.