Pomarańczowy Szyfonowy tort z pomarańczowym nadzieniem Icebox Pie

Need a deser bezmleczny? Pomarańczowy Szyfonowy tort z pomarańczowym nadzieniem Icebox Pie może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pomarańczowy tort Szyfonowy z pomarańczowym nadzieniem i bezą, Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce do mieszania. Zrobić dobrze w środku mieszaniny mąki; dodać olej, żółtka i sok pomarańczowy. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym 3 do 4 minut lub do gładkiej. Wymieszać ze skórką.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć do mieszanki mąki. Łyżka ciasto równomiernie na 3 smarowane i mąki 9-calowe okrągłe ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach.
Rozprowadzić ciasto pomarańczowe Icebox wypełniając równomiernie między warstwami i na wierzchu ciasta. Przykryć ciasto i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Rozłóż pomarańczową lukier maślany równomiernie po bokach. (Ciasto może być zamrożone do 1 miesiąca w całości zmontowane.)
Uwaga: ciasto może być pieczone w 3 (10-calowych) okrągłych patelniach lub 2 (13-x 9-calowych) patelniach do pieczenia przez 15 minut lub do momentu, gdy drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.