Pomarańczowy Szybki Chleb
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Pomarańczowy szybki chleb może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, skórkę pomarańczową, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chleb Szybki Jagodowo-Pomarańczowy, Szybkie Pieczywo Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Chlebek Żurawinowy Pomarańczowy Szybki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
W dużej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, cukier i skórkę pomarańczową.
Dodaj sok pomarańczowy, jajko i olej roślinny; wymieszaj, aby połączyć. Złożyć w migdały i rodzynki.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.