Pomarańczowy Sos Marmoladowy

Pomarańczowy Sos Marmoladowy
Pomarańczowy sos Marmoladowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Ten przepis służy 10 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 58 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Pomarańczowy Sos Marmoladowy, Pomarańczowy Sos Do Ciasta Z Marmoladą, oraz Żurawinowo-pomarańczowy sos Marmoladowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w górnej części podwójnego kotła; dobrze wymieszać trzepaczką. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 6 minut), ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Wyjąć z ognia; wymieszać z marmoladą i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn