Pomarańczowe Masło Miodowe

Pomarańczowe Masło Miodowe
Pomarańczowe masło miodowe jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Masło Pomarańczowo-Miodowe, Pomarańczowe Masło Miodowe, oraz Pomarańczowe Masło Miodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, masło śmietankowe do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wymieszać z miodem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MiódMiód
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn