Pomarańczowe Klopsiki Z Indyka
Pomarańczowe klopsiki z indyka wymagają ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 30 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mielony pieprz, mielony indyk i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pulpety Z Indyka Szkliwione Żurawiną, Granat-Klopsiki Z Indyka Glazurowane, oraz hoisin-klopsiki z indyka glazurowane.
Instrukcje
Beat jajko i mleko w dużej misce. Wymieszać z bułką tartą, solą, przyprawą do drobiu i pieprzem.
Dodać mielonego indyka; dobrze wymieszać. Kryć się. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Kształt na 1-calowe klopsiki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić klopsiki w jednej warstwie na patelni. Gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Usuń klopsiki z patelni. Odstawić.
Wymieszaj pomarańczową marmoladę, bulion, ocet i czerwoną paprykę na patelni na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby zwolnić rumiane kawałki w dnie patelni. Powrót klopsiki na patelni. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 10 minut lub aż klopsiki są gotowane przez i sos zmniejszył się do konsystencji glazury.