Pomarańczowe Chrupki babci Lucy

Pomarańczowe Chrupki babci Lucy
Pomarańczowe Chrupki babci Lucy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, mąki, ekstraktu z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy), Chrupiące Pomarańcze, oraz Pierniki babcie (piernikowe ciasteczka).

Instrukcje

1
Ubij 1 szklankę cukru i 1 szklankę skracania przy niskiej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajko i ekstrakt z pomarańczy, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę i sól, ubijając ciasto, aż będzie lekkie i puszyste po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
3
Upuść mieszaninę przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty, w odległości 2 cali, na nieczystą blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut lub tylko do momentu, gdy krawędzie zaczną brązowieć; wyjąć do stojaków z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn