Pomarańcza-Bazylia Orzo Pilaf

Pomarańcza-Bazylia Orzo Pilaf
Pilaw pomarańczowo-bazyliowy Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Jeśli masz skórkę pomarańczową, cebulę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii, Orzo Pilaf z awokado, oraz Minted Orzo Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rosół umieścić w średnim sosie-patelni; doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać orzo; zmniejszyć ogień i dusić 9 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Drenaż.
4
Podczas gdy orzo gotuje, roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj marchewkę i następne 3 składniki; smażyć 5 do 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
6
Dodaj gotowane orzo, bazylia i pozostałe składniki; dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane OrzoGotowane Orzo
BazyliaBazylia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn