Pomarańczowe babeczki z orzechami makadamia Crackle
Pomarańczowe babeczki z orzechów makadamia Crackle może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka cukru, mąka ciasto, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, Babeczki Baileys ® Macadamia kruche, oraz Babeczki Z Białej Czekolady Z Orzechami Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi. Roztopić masło w małym rondlu i ogrzać na małym ogniu.
W małej misce ubić mąkę ze skrobią kukurydzianą. W dużej misce ze stali nierdzewnej ubić cukier, jajka, waniliową, skórkę pomarańczową i sól. Ustaw miskę na garnku z ledwo gotującą się wodą i stale ubijaj mieszaninę, aż będzie ciepła w dotyku.
Używając ręcznego miksera elektrycznego, ubijaj mieszaninę z dużą prędkością, aż będzie blada, gruba i potrojona w objętości, około 5 minut.
Posypać suche składniki na wierzchu i złożyć je do ciasta.
Wlać ciepłe masło z boku miski, pozwalając mu opadać na dno. Pracując szybko, złóż masło do ciasta, aż do wymieszania. Natychmiast łyżką ciasto do kubków muffin aż trzy czwarte pełne.
Pieczemy babeczki przez około 12 minut, aż będą lekko złociste i sprężyste w dotyku.
Niech ostudzić lekko w patelniach, a następnie przenieść babeczki do stojaków do ostygnięcia.
Każdą babeczkę posmarować skąpym 1 1/2 łyżki lukru z serkiem pomarańczowym i posypać 1 łyżką orzechów makadamia.