Pomarańczowa Sałatka Z Kuskusem
Pomarańczowa Sałatka z kuskusem to wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 269 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomarańcze, ogórek, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z wędzonej makreli, pomarańczy i kuskusu, Sałatka kuskus o zapachu pomarańczy z migdałami, kolendrą i ogórkiem, oraz Ryba z sałatką kuskus przepis (omega 3 i kuskus) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużej miski wlać kuskus i wymieszać z 1 szklanką wrzącej wody. Przykryć folią i pozostawić na parze 5 minut lub aż kuskus będzie miękki. Puch widelcem i wymieszać olej i kolejne 3 składniki.
Obie pomarańcze ze skórki; sok jeden. Drugą pomarańczę obrać i posiekać.
Do kuskusu dodać skórkę, sok i posiekaną pomarańczę. Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do 2 dni.
Dodaj więcej oleju, soli lub pieprzu w razie potrzeby przed podaniem.