Polędwiczki z warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy z warzywami. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 213 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidory, polędwiczki, vidalia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Końcówki Polędwiczki Dijon, Końcówki Polędwiczki Dijon, oraz Polędwiczki Z Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Końcówki polędwicy posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać wołowinę do patelni, i gotować 3 do 5 protokół, często mieszając, lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć wołowinę z patelni; odstawić i ogrzać.
Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj cebulę i paprykę na patelnię; smażyć 3 protokół.
Dodać 2 łyżki wody; gotować 1 minutę.
Dodać wołowinę do mieszanki cebuli; posypać mieszanką przypraw i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj 1/4 szklanki wody na patelnię; doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.