Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym
Polędwiczki wołowe z sosem Grzybowo-czosnkowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu wołowego, steki z polędwicy wołowej, grzyby baby portabella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe z sosem z czerwonego wina, Polędwiczki wołowe z sosem żurawinowym, oraz Pikantne Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Czosnkowym.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu.
Steki posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować steki 4 do 6 minut, obracając raz, aż do głębokiego brązu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 6 do 8 minut dla średnio rzadkiej do średniej doneness (nie rozgotować; wołowina będzie nadal gotować na stojąco).
Wyjąć wołowinę na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Zwiększ ciepło do średniego.
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła do patelni.
Dodać grzyby. Gotować 3 do 4 protokół, mieszając raz lub dwa razy i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, do miękkości.
Dodać wino i sos do gotowania; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu od 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos będzie gorący.
Sos pieczarkowy podawać na stekach.