Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i czosnkiem

Polędwica wieprzowa z rozmarynem i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, polędwiczki wieprzowe, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek Rozmaryn Polędwica Wieprzowa, Czosnek I Rozmaryn Polędwiczki Wieprzowe Przepis, oraz Polędwiczki wieprzowe z czosnkiem rozmarynem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć rozmaryn i czosnek. Zrobić kilka szczelin o głębokości 1/2 cala w wieprzowinie; umieścić około połowy mieszanki rozmarynu w szczelinach. Wieprzowinę natrzeć pozostałą mieszanką rozmarynu; posypać solą i pieprzem.
Umieścić wieprzowinę na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa do najgrubszej porcji wieprzowiny.
Piec w temperaturze 475 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy) lub pożądany stopień doness.
Odstawić 5 minut i pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala.