Polędwiczki Wieprzowe Z Nadzieniem Migdałowym Z Suszoną Żurawiną I Jabłkiem
Need a dairy free main course? Polędwica wieprzowa z migdałami z suszoną żurawiną i jabłkiem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, polędwiczki wieprzowe, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Kanapki Z Polędwicy Wieprzowej Z Konserwą Żurawinowo-Kolendrową, Polędwiczki Wieprzowe Suszone Na Słońcu, oraz Migdałowa Polędwiczka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
W płytkim naczyniu połączyć bułkę tartą i kolejne 4 składniki (bułka tarta przez sól). Wieprzowinę zanurzyć w białkach jaj; zagrzebać w panierce.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piecz wieprzowinę w temperaturze 425 przez 30 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 16
Przykryć folią i odstawić na 10 minut.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać z suszoną żurawiną i jabłkiem.
Dekoruj gałązką rozmarynu, w razie potrzeby.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.