Polędwiczki wieprzowe z biszkoptem rozmarynowym

Polędwiczki wieprzowe z biszkoptem rozmarynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z rozmarynem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 666 kalorii, 38g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz schłodzone/konserwowe herbatniki, masło, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciastka w puszkach, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastko Z Cukrem Ciastko Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn wieprzowina i szalotka Jabłko ptysie, Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wieprzowinę posypać 1 łyżeczką soli i 3/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podgrzać 2 łyżki masła w dużej, ciężkiej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca. Brąz wieprzowina ze wszystkich stron, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół. Wymieszać bulion i konfitury wraz z 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 135 stopni F, 12 do 14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut. Doprowadzić patelnię do wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć sos do glazury, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Mąkę z wierzchu i dołu herbatników i pokroić w kostkę 3/4 cala (około 16 kostek na biszkopt). Wrzucić kostki w mące, aby zapobiec ich sklejaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
8
Roztopić pozostałe masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy masło całkowicie stopi się, włączyć ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać kostki herbatnika i wrzucić do masła, aby pokryć wszystkie strony, często mieszając, aż ciasto nadmuchuje i zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10
Dodać czosnek i kontynuować gotowanie do złotego koloru. Następnie dodać rozmaryn i kontynuować gotowanie, aż kostki są rumiane i rozmaryn jest pachnący, 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
11
Kostki wyjąć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Wieprzowinę pokroić w 1-calowe medaliony i podawać z polewą wiśniową i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn