Polędwiczki wieprzowe z biszkoptem rozmarynowym

Polędwiczki wieprzowe z biszkoptem rozmarynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z rozmarynem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 666 kalorii, 38g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz schłodzone/konserwowe herbatniki, masło, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciastka w puszkach, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastko Z Cukrem Ciastko Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozmaryn wieprzowina i szalotka Jabłko ptysie, Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Wieprzowinę posypać 1 łyżeczką soli i 3/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podgrzać 2 łyżki masła w dużej, ciężkiej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca. Brąz wieprzowina ze wszystkich stron, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół. Wymieszać bulion i konfitury wraz z 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 135 stopni F, 12 do 14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut. Doprowadzić patelnię do wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć sos do glazury, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Mąkę z wierzchu i dołu herbatników i pokroić w kostkę 3/4 cala (około 16 kostek na biszkopt). Wrzucić kostki w mące, aby zapobiec ich sklejaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
8
Roztopić pozostałe masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy masło całkowicie stopi się, włączyć ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Dodać kostki herbatnika i wrzucić do masła, aby pokryć wszystkie strony, często mieszając, aż ciasto nadmuchuje i zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
10
Dodać czosnek i kontynuować gotowanie do złotego koloru. Następnie dodać rozmaryn i kontynuować gotowanie, aż kostki są rumiane i rozmaryn jest pachnący, 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
11
Kostki wyjąć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Wieprzowinę pokroić w 1-calowe medaliony i podawać z polewą wiśniową i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn