Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym

Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym
Polędwiczki wieprzowe z Brandowanym sosem śmietanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 25g białka, oraz 36 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe pieczone w sosie żurawinowo-portowym, oraz Pikantne Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij tłuszcz z polędwic.
2
Połączyć mąkę i pieprz w płytkiej misce; pogłębiać polędwiczki w mieszaninie mąki. Polędwiczki gotować, Odkryte, w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 10 minut, obracając od czasu do czasu. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy. Przykryć i gotować dodatkowe 20 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Polędwiczki przełożyć na półmisek i ogrzać.
4
W dużym rondlu rozpuścić 2 łyżki masła, dodać grzyby i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj brandy i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać śmietanę do ubijania i gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
6
Wyjąć z ognia; dodać pozostałe 2 łyżki masła, musztardy i szałwii i wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Aby służyć, pokroić polędwiczki po przekątnej ziarna na cienkie plasterki i podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Bodega Norton Malbec Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Soczyste i pluszowe, z warstwami owoców jeżyny i boysenberry wzbogacone mochą, grafitem i nutami kwiatowymi. Solidne, soczyste wykończenie."- Wine Spectator
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn