Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione
Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 256 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka polędwicy wieprzowej, chrzan, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°.
Połącz sól i pieprz; natrzyj wieprzowinę.
Miejsce w sztafecie 13x9. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Umieść jedną gałązkę rozmarynu pod wieprzowiną i jedną na wierzchu.
W międzyczasie w rondlu podgrzać konfitury i chrzan, aż do rozpuszczenia konfitur; mieszać aż do wymieszania.
Usunąć górną gałązkę rozmarynu.
Wieprzowinę posmarować 1/4 szklanki sosu ananasowego.
Piec 10-20 minut dłużej lub do termometru 145°.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Podawać z pozostałym sosem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Vinan Alicia Las Compuertas Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Intensywna czerwień z fioletowymi pasemkami. Niesamowite połączenie intensywności i precyzji. Ujawnia dojrzały owoc i słodki charakter jeżyny, śliwki i czerwonych owoców Marmolady. Dopełnia eleganckie nuty pieprzu, zatoki i cynamonu. Intensywne czarne owoce, duża amplituda i wyraźna suchość. Wyróżnia się delikatnymi Dojrzałymi i jedwabistymi taninami i zapewnia eleganckie i złożone odczucia w ustach. Starzenie się zwiększy złożoność wina.Idealny do sparowania z tłustym mięsem, mięsem dziczyzny, pikantnymi, wolno gotowanymi lub grillowanymi potrawami.