Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem

Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem
Miód glazurowane polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet balsamiczny, sos sojowy, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem, Polędwica Wieprzowa Z Miodem Sojowym Glazurowana, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Miodowo-Sojowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj miód, sos sojowy, brązowy cukier, olej sezamowy i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Polędwiczki wieprzowe układamy na patelni i pieczemy 15 minut w rozgrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i zalać sosem miodowym. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie wieprzowiny 45 minut, fastrygując od czasu do czasu sosem miodowym, do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Ciemnofioletowa czerwień. Złożone aromaty przypraw i owoców: świeże czerwone jagody z nutami fiołków w połączeniu z przyprawami do pieczenia. Żywa kwasowość i eleganckie podniebienie o jedwabistej konsystencji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn