Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem
Miód glazurowane polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.32 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet balsamiczny, sos sojowy, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem, Polędwica Wieprzowa Z Miodem Sojowym Glazurowana, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Miodowo-Sojowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
W misce wymieszaj miód, sos sojowy, brązowy cukier, olej sezamowy i ocet balsamiczny.
Polędwiczki wieprzowe układamy na patelni i pieczemy 15 minut w rozgrzanym piekarniku.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i zalać sosem miodowym. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie wieprzowiny 45 minut, fastrygując od czasu do czasu sosem miodowym, do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C).