Polędwiczki Wieprzowe Adobado
Polędwica wieprzowa adobado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ancho chiles, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś Adobado-Meksyk, Pieczone Quinoan Adobado Przepis, oraz Grillowany Kurczak Adobo (Pollo Adobado).
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj chiles; gotować 2 protokół, obracając często.
Zdjąć z ognia; ostudzić. Odrzuć łodygi i nasiona.
Połączyć Prażone chiles i wrzącej wody w misce; przykryć i odstawić na 20 minut lub do miękkości.
Połącz ponownie nawodnione chiles, bulion i następne 9 składników (bulion przez czosnek) w blenderze; proces aż będzie gładki. Gotować Chile wklej na patelni na średnim ogniu, aż bardzo gruby (o 8 protokół), często mieszając. Super.
Trim tłuszczu z wieprzowiny. Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, leżąc płasko.
Umieść wieprzowinę w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; rozprowadź pastę chile na wszystkich bokach wieprzowiny. Przykryć i marynować w lodówce 6 godzin lub na noc.
Wyjąć wieprzowinę z naczynia, zastrzegając pastę chile. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Wieprzowinę układać na ruszcie grillowym pokrytym natryskiem; gotować 8 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), często szczotkując pastą reserved.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to La Celian Elite Malbec. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![La Celia Elite Malbec]()
La Celia Elite Malbec
Złożone aromaty, w których wyróżniają się czerwone i soczyste owoce, z eleganckim wkładem kwiatowym i świeżymi ziołami.Starzenie się w dębu osiągnęło w tym winie wykwintne połączenie dominujące w owocach. W ustach znajduje się surowe wejście i duża długość. W ustach taniny są miękkie i jedwabiste. Idealny do picia z deską z kozim serem, zawiera prażoną szczepionkę, humitę, pieczone warzywa, gruszki w malbecu.