Polędwiczka Wieprzowa Miodowo-Musztardowa
Polędwica wieprzowa z musztardą miodową może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 227 kalorii , 24 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 1,21 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, ocet jabłkowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 46% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także : Polędwica wieprzowa z musztardą miodową , Polędwica wieprzowa z musztardą miodową i Polędwica wieprzowa z grilla z miodem i musztardą .
Instrukcje
Połóż wieprzowinę na natłuszczonym stojaku w piekarniku o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia wyłożona folią. W małej misce połącz składniki glazury; Odłożyć 3 łyżki glazury do posmarowania. Połóż łyżkę pozostałej glazury na wieprzowinie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 24–28 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 145°, od czasu do czasu polewając zarezerwowaną glazurą.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Polędwiczka Wieprzowa bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełnia mięsne sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taninowe malbec łączy się z tłustymi kawałkami mięsa i grillem. Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 315 dolarów za butelkę.
![Winnica Marcassin Marcassin Pinot Noir]()
Winnica Marcassin Marcassin Pinot Noir