Polędwica wołowa z ziołami-Skórka Dijon
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać polędwicy wołowej z ziołami-Dijon Crust spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 323 kalorie, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, pietruszkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa ze skórką ziołową, Polędwiczki wieprzowe z mąką kukurydzianą-Skórka ziołowa, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Dijon-Śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w małej misce, wymieszać pietruszkę, bazylia, tymianek, oregano i czosnek; odstawić.
Spryskaj dno patelni sprayem do pieczenia.
Wołowinę ułożyć na patelni, posypać solą i pieprzem.
Rozprowadzić musztardę równomiernie na wołowinie; rozprowadzić natkę pietruszki na musztardzie. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wołowiny.
Piec 35-45 minut lub do czasu, aż termometr wskaże co najmniej 60° (dla średnio rzadkich dań).
Umieść wołowinę na desce do krojenia. Przykryć luźno folią; odstawić 15 minut lub aż termometr odczyta 63°. (temperatura będzie nadal rosnąć o 5 ° F, a wołowina będzie łatwiej rzeźbić.)
Pokrój wołowinę w plastry o grubości 1/2 cala.