Polędwica wołowa z prażonym jęczmieniem Cacio e Pepe i pesto z rukoli

Polędwica wołowa z prażonym jęczmieniem Cacio e Pepe i pesto z rukoli
Polędwica wołowa z prażonym jęczmieniem Cacio e Pepe i pesto z rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 834 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, olej, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 40. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Jednopalczaste Cacio e Pepe, Cacio e Pepe, oraz Cacio e Pepe.

Instrukcje

1
Przykryj jęczmień wodą o 2 cale w średnim garnku i dodaj łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gołego gotować i gotować, aż jęczmień będzie miękki, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i odstawić. Jęczmień można gotować do 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Na pesto, umieścić zielenie, czosnek, orzechy włoskie, 2 łyżki oliwy z oliwek, i 1 łyżka sera pecorino Romano w misce robota kuchennego lub blendera. Proces do momentu utworzenia pasty. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
ZieloniZieloni
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wołowinę natrzeć 1 łyżeczką oleju i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię grillową na dużym ogniu, aż lekko zapalisz, a następnie dodaj wołowinę. Gotować, obracając często, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron i natychmiastowy termometr odczytowy włożony do najgłębszej części mięsa rejestruje 49° dla średnio rzadkich lub 130 ° F dla średnich, łącznie około 10 minut (zmniejszyć ogień, jeśli mięso grozi spaleniem lub palenie jest nadmierne, zanim osiągnie temperaturę gotową).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Przełożyć mięso na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Podczas gdy mięso odpoczywa, zrobić jęczmień Cacio e pepe. Wytrzeć patelnię i dodać pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek. Wróć do średnio-wysokiego ciepła, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
JęczmieńJęczmień
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Dodać jęczmień i 2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu, i gotować, mieszając często, aż jęczmień jest tasty i lekko rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
JęczmieńJęczmień
9
Zdjąć z ognia i rozrzucić pozostałe 2 łyżki Pecorino na górze. Wymieszać z jęczmieniem, pozwalając na stopienie pozostałego ciepła. Doprawić do smaku większą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
PecorinoPecorino
JęczmieńJęczmień
10
Aby służyć, podzielić jęczmień na dwie płytkie miseczki. Po spożyciu mięsa pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Umieścić na wierzchu jęczmienia. Łyżka jedną lub dwie łyżki pesto na mięso, i top z niektórych dodatkowych świeżo popękane czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
JęczmieńJęczmień
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia48
Magazyn