Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego
Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, Francuską smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 674 kalorie, 33g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 7,68 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, nadający się do smarowania kozi ser, smażoną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Rafinowane Ciasteczka Cukrowe Bez Cukru jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Filet z zielonego pieprzu z wołowiny z sosem z octu gruszkowego, Polędwica Wołowa Z Chrzanem, oraz Polędwica wołowa z sosem balsamicznym.
Instrukcje
Rozgnieść czarny pieprz grubo i zapakuj obficie po obu stronach wołowiny.
Skropić kilka łyżek octu balsamicznego na polędwiczki i ustawić w temperaturze pokojowej na 20 do 25 minut, aby marynować. Grill polędwiczki na podobieństwo. Podczas odpoczynku pokrój pomidora na plastry o grubości 1/2 cala i rozprowadź każdy plaster z kozim serem.
Rozłóż to! Odstawić pomidory na bok.
Rozgrzej patelnię saute i dodaj pozostały ocet balsamiczny i cukier. Zmniejszyć do połowy. Filet ułożyć na plasterkach pomidora z kozim serem i skropić zredukowanym sosem balsamicznym. Top z francuskiej smażonej cebuli i podawać natychmiast.