Polędwica Wołowa Z Majonezem Wędzonym Z Papryką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wołowej z majonezem wędzonym z papryką. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń z polędwicy wołowej, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Majonez Z Wędzoną Papryką, Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym, oraz Grillowane Kliny ziemniaczane z sosem majonezowym z wędzonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1 1/4 łyżeczki soli.
Przełożyć do małej miski i wymieszać z papryką, kminkiem, olejem i 1 łyżeczką pieprzu.
Polędwicę osuszyć, a następnie natrzeć mieszanką czosnku. Pieczeń w patelni do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego po przekątnej 2 cale do środka rejestry mięsa 49°, 25 do 35 minut dla średnio rzadkich.
Przełożyć na talerz wraz z dowolnymi sokami z patelni i ostudzić, luźno przykryć folią, od 30 minut do 1 godziny. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 54° w miarę odpoczynku.)
Wymieszać razem majonez, paprykę, kminek i 1/2 łyżeczki pieprzu. Wymieszaj soki mięsne i sól do smaku
Mięso pokroić w grube plastry.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z majonezem wędzono-paprykowym.
Uwaga kucharzy: majonez wędzony-papryka utrzymuje, schłodzony, 2 tygodnie.